Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,25 g |
| Tuky | 164,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Délka pečení je závislá na tom jak chceme mít panenku propečenou. Na medium asi jako stejk. Krok 4: Pak dáme na cca 2 min do trouby, rozehřáté na 190°C. Kdo chce více propečenou nechá v troubě o trochu déle. Krok 5: Po vyndání z trouby se nechá ještě pár minut odpočinout, aby se šťávička zatáhla a pak sundáme provázek a naporcujeme panenku medium na dva kusy a propečenou na medajlonky. Dáme přílohu a jíme.
Zveřejněno 5. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Moje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 10 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 1 hodinou
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 4 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 6 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 6 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 7 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 7 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 8 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
provensálské koření použití,
provensálské koření,
vepřová panenka médium,
safran pouziti,
použití šafranu,
safran recept,
vepřová panenka recepty,
koření na vepřovou panenku,
recepty provensálské koření,
vepřové na šafránu,
panenka medium,
panenka na šafránu,
recept vepřová panenka,
šafrán jako koření,
provensalské koření recept,
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
recepty na vepřovou panenku,
veořová panenka recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
pepř,
sůl,
koření provensálské,
šafrán,
olej
Komentáře (13)
Cenově je to opravdu trochu náročnější,ale když to vezmeš,že kažý týden to určitě nevaříš
Jinak asi dražší, ale určitě to nejíme denně, ne?