Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 830 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,91 g |
Tuky | 69,94 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 28,25 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo brambory, šťávu necedíme.
Zveřejněno 18. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Moje poznámka
Plněná vepřová játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmJG
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 31 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
PetrAmis před 6 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marienka@ před 6 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z vepřových jater,
nádivka z vepřových jater,
veprova jatra recepty,
plněná játra,
jidla z veprovych jater,
plněná vepřová játra,
vepřová jatra,
vepřové jatra recept,
recept na vepřová játra,
jatra plnena cesnekem,
jídlo z mletých vepřových jater,
jidla z veprovyh jatet,
veprove játra recepty,
pokrmy z vepřových jater,
plnene jatra,
vepřová játra- osmažené do mrazáku,
jitrnicový prejt v bláně,
nadivka z jater veprovych,
veprova jatra recept,
játra plněná česnekem prostreno
Suroviny:
játra vepřová,
plec vepřová,
blána tuková vepřová,
sádlo,
slanina,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Bodík jako vždy předem,po zhotovení i foto
Nebyla jsem tady trošku delší dobu,ale z některých komentářů pod různými recepty jsem dost rozpačitá
Ja to urobiť totiž nemôžem, lebo bravčoú pečienku mám vždy tvrdú ako kameň, nech robím, čo robím.
Je jedno či posolím, alebo neposolím, či podlejem, alebo nepodlejem. Proste kameň, jesť sa to nedá.
Asi bude na vine vždy prasa, ktoré už absolvovalo 3-4 olympiády.
A to pečienku zbožňujem. Aaaaach jaaaaj!!!
Aspoň, že sa niekomu podarí si na nej pochutnať.
casino: děkuju
Samuel: chceš vařit nebo pošťuchovat?
mluvčí autora
"A kolik teda sádla a vajec a česneku a strouhanky"
Píše se, že sádla trochu
Vejce a strouhanku nemusíte dávat vůbec; ta nádivka by měla držet při sobě sama od sebe
Česneku podle chuti (3 zoubky?), podle velikosti a podle země původu, neboť na velikosti záleží víc než na zemi původu
Velmi, velmi zajímavé, paráda
...až to budu dělat, tak játra nebudu dopředu restovat.
(líbí se mi, že uvádíte zdroj)