Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,18 g |
Tuky | 15,21 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 21,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a posypeme křenem. Na plátky poklademe nudličky uzeného masa (uvařeného), zavineme, spíchneme kovovými jehlami a obalíme v hladké mouce.
Krok 2: V pánvi na oleji necháme zesklovatět jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka opečeme ze všech stran. Zasypeme mletou paprikou, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme pod pokličkou doměkka.
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská roštěná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/718j
Moje poznámka
Staročeská roštěná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/718j
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 54 minutami
Pórkový krém
Přidáno před 6 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 6 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 11 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 20 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 33 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 53 minutami
Francouzské brambory
Lucek před 53 minutami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 55 minutami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 2 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 2 hodinami
Tématické fráze:
roštěná,
roštěná z vepřového masa,
hovězí po staročesku,
staročeské roštěnky,
staročeská kuchařka,
hořčičný přeliv,
dobrá roštěná,
roštěná recept,
roštěná s křenem,
česnekový přeliv,
staročeska roštěnka,
rostena z veproveho,
menu domů rostena,
staročeská hovězí roštěná,
hovezi s krenem,
rostena na krenu,
hovězí roštěná,
hovězí maso po staročesku,
hovezi na krenu,
staročeské recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
maso uzené,
cibule,
hořčice,
křen,
mouka hladká,
olej,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (12)