Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 524 kJ / 1 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| Tuky | 121,36 g |
| Vláknina | 14,85 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 38,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A63
Moje poznámka
Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8A63
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 4 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 10 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 10 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprovy orez,
vepřové plátky na zelenině se smetanou,
vepřové ořezy recepty,
vepřový plátek se žampiony a smetanou,
vepřové plátky na zelenině,
vepřové ořezy,
žampionová omáčka se zakysanou smetanou,
vepřové maso na zelenině se smetanou,
www,telka.koreni.cz,
divoky veprovy orez,
vepřové plátky se zakysanou smetanou,
vepřový ořez recept,
vaříme z vepřového ořezu,
recepty se zakysanou smetanou,
vepřové maso se zakysanou smetanou,
divoky ořez,
omáčka z ořezu,
bourání divokeho prasete,
vepřove plátky se žampiony a smetanou,
vepřový ořez na divoko
Suroviny:
ořez vepřový,
cibule,
česnek,
žampióny,
směs zeleninová mražená,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
pepř,
koření nové koření,
jalovec,
bobkový list,
sádlo,
sůl,
smetana zakysaná,
mouka hladká
Komentáře (33)
používat čajové vajíčko /taky ho používám/ .Inserovali to v telce
ale ještě jsem na ně nenarazil.www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/14.gif
spagetka: Ďakujem, pozriem sa - a hneď nebudem za blbú.
https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=XGiXUtnPDqao4A...
Ale, prepáčte všetci neinformovanému, stále tu čítam PH, samozrejme, že viem, že je to pomalý hrniec - ale len teoreticky.
Budeš mať mimoriadnu zásluhu na mojom ďaľšom vzdelaní.
Recept je bezva, není co dodat
- bernardýn hadr
Janinko-mimo rcp k tomu vajíčku na luhování čaje