Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 486 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,66 g |
Tuky | 75,28 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zdrojem je upravený recept z Velké kuchařky Viléma Vrabce.
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté na způsob hašé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zL1
Moje poznámka
Mleté na způsob hašé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zL1
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 8 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
hašé z mletého masa,
jak se dělá haše,
haše ze syrového masa,
sýrové housky podle ládi hrušky,
mleté maso haše,
láďa hruška housky se sýrem,
sýrové housky láda hruška,
sýrové housky ládi hrušky,
housky ládi hrušky,
sýrové housky od ládi hrušky,
haše z vařeného masa,
haše recept,
haše z mletého,
vychytávky ládi hrušky ananasova buchta,
sýrové bulky podle ládi hrušky,
sýrové bulky podle ládi hrušky,
haše z z mletého masa,
hovězí maso vařené mleté,
hase ze syroveho mleteho masa,
láda hruška sýrové housky recept
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
česnek,
kapary,
sůl,
pepř,
sádlo,
Komentáře (68)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Každý muže napsat,když se mu recept nelíbí,nebo nechutná. Ale není to pravidlo.Když je něco dobré tak pochválíme a jinak si tady nelezeme na nervy ,přeci by jsme sem nechodily,kdyby to tak bylo !
No, já si tady po celý den po chvilkách čtu a říkám si jak dámy dokážou natvrdo, ale kultivovaně hájit "svou" pravdu
Nechci to zamotat ještě víc, ale vezmeme-li za zemi původu slova hašé/haše/hachis Francii, pak se jedná o SEKANÉ MASO
(u nás se dělá obvykle z polévkové hověziny, pomleté, s dušenou cibulkou a vejci) - Pokud tedy tu hovězinu nezpracuju způsobem stejným jak je tu k přečtení na fotečce ze Sandtnerky. Akorát tomu říkáme SEKANÁ http://www.labuznik.cz/recept/sekana-pecene/
Jak vidno, každá máte jiný názor, budete se hádat a neustoupíte ani jedna. Chudák spagetka.
Copak není jedno jak se recept jmenuje???!!! Každá máte možnost sem dát recept, tak pojmenujte si ho jak chcete.
Hašteřit se jděte na trh, kdo se tu na to má pořád koukat, ostatně to je taky jeden z důvodů proč už sem nechodí tolik kuchařek s velkým "K", podezírání a pomlouvání je poslední dobou vaše doména
Anna Kocikova: máš pravdu, zas je ale fakt, že se tu diskutuje o názvu a o receptu. Já ho změnila, aby byl klid (stejně si myslím že to HAŠÉ je
Nevím,mám-li se tady jen pousmát...nebo si toho nevšímat
Jedno mi to ale rozhodně není a nesouvisí to přímo jen s tímto receptem
Komentáře pod danými rcp jsou od toho,aby se hodnotilo kladně(zápor zde není naštěstí možný)nebo se psaly různé vychytávky námi vyzkoušené, nebo které známe po našich předcích, známých a podobně:yesAle v poslední době se tady setkávám s takovými negativy, že je mi opravu velice smutno
Ladi,promiň,že je tady tato debata zrovna u tak šťavnatého receptu
Lidi jste pro tuto diskuzi už ukončit? Já ano. k ničemu nevede, prostě uvařte a pochutnejte si. Dobrou chuť