Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 354 kJ / 1 758 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,21 g |
Tuky | 128,50 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 4,32 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 43,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychvaldský kapr se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyYw
Moje poznámka
Rychvaldský kapr se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyYw
Nejnovější recepty
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Fitulka před 1 hodinou
Valašská kyselice
Fitulka před 1 hodinou
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 2 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 2 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 10 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 12 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 13 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 14 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 22 hodinami
Tématické fráze:
kapr se zelím,
kapr na zelí,
jak chutná moravskoslezko,
peceny kapr kysane zeli,
kapr v zeli,
kapr na kysanem zeli,
kucharka jak chutna moravskoslezko,
recept kapr se zelím,
recept kapr na zelí,
kapr se zelim recept,
recepty kapr se zelím,
kapr s kysaným zelím,
knedliky ke kaprovi,
recept kapr neobvyklý,
moravskoslezko jak vam chutna,
kapr neobvyklé recepty,
kapr na kysaném zelí a šlehačkou,
jak se píše rychvaldští
Suroviny:
kapr,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
šlehačka,
smetana zakysaná,
vývar rybí,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý
Komentáře (8)
Těm kostičkám se říká YPSILONKYhttp://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk