Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,38 g |
| Tuky | 26,46 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 348 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 4 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 16 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 19 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 3 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 4 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 5 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 5 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 14 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 19 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 19 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (29)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.
udělá se hodně porcí a opravdu moc dobré.
Dávám bod.
Simona
Drobek, alias Michal
Díky.