Suroviny
Porce: 50 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 406 kJ / 3 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,38 g |
| Tuky | 184,82 g |
| Vláknina | 10,83 g |
| Cholesterol | 485 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 311,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechy s chutí hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKrE
Moje poznámka
Ořechy s chutí hřebíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKrE
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 27 minutami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 13 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 2 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 7 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 9 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 11 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 11 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 14 hodinami
Tématické fráze:
formičkové cukroví,
ořechy né do formiček,
prodej vlaskych orechu,
ořechove curovi,
staré formičky,
maso orechy a hrebicek,
formickove testa orechy,
formickove testo,
co ze starých formiček,
www tescoma s chuti.cz recepty medu a ořechú,
tescoma s chuti orechove kolacky,
curoví ořechy,
teskoma s chuti c.z,
prodej starych formicek,
tescoma s chutí recept 11.7.2018,
tescoma s chuti recepty ze vcerejska,
tescoma silikonove formy na ořechy,
ořechove curovi - ořechy,
majka57,
formičkové rohlíčky s čokoládovým krémem
Suroviny:
mouka hladká,
koření hřebíček,
mandle mleté,
máslo,
med,
cukr třtinový,
máslo,
cukr moučkový,
piškoty,
amaretto
Komentáře (36)
Když ale u "formičkového" občas tento problém nastane, nechám vychladnout, pak dám na chvilku do horké trouby (nebo vzhůru nohama pod gril) a pak už to obvykle jde skoro samo. STEJNĚ VYKLÁPÍM CHLEBÍČKY či srnčí hřbety
tejaja: Absolútne súhlasím, lebo ja som v živote žiadnu formičku nevymazávala. Ja som ale cesto - na akékoľvek podobné pečivo - nechala zamiesené v chlade aj 3-7 dní a hlavne som ho dávala do formičiek studené a namočené - len spodnú časť - do hrubej múky. Pred pečením som celý plech "vyhodila" na balkón chladiť. Po upečení tiež dosť rýchlo šup-šup von z formičiek. Po skončení celého pečenia som všetky formičky nasypala do veľkej misy, do saponátového kúpeľa, nechala som odmočiť a pekne jednu po druhej poumývať, dobre opláchnuť, šup na plech do teplej rúry, kde sa do rána vysušili.
Všetkým želám ešte pekné pečenie
A silikon? ten prostě nemůžu
Ale ty teflonové vypadají dobře