Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

22. 10. 2011 14:25

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota2 342 kJ / 560 kcal
Bílkoviny5,38 g
Tuky55,90 g
Vláknina0,13 g
Cholesterol75 mg
Sodík5 701 mg
Sůl12,00 g
Sacharidy8,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Nadja

9. 12. 2011 13:42

Isi, rýmovalo by se ....vonící anýzem a skořicí (třeba příště) :-D:-D:-D
Těmi svými receptíky a nádhernými fotkami mě vždycky dostaneš - Pavlovův reflex funguje, sotva je jedním očkem zahlédnu!
:yes:+13.:yes:

Anna Kocikova

25. 10. 2011 16:40

Zajímavý receptík;-)v závěru krásně nafocený:-K+12:yes::-p

Dana61

24. 10. 2011 10:45

Ivanko - no to opět nádhera - :yes::-D není co dodat, snad jenom opravdu vyzkoušet:-D

isindy

23. 10. 2011 10:04

díky všem za milé komentáře i body :-K

Elizo: já anýz taky nemusím, ani klasické vánoční anýzovky, ale v této kombinaci mě mile překvapil ;-) a fotouznání od tebe...to je velká pochvala ;-)děkuji:-K

Eliza

22. 10. 2011 23:04

Já sice anýz nemám moc ráda - ani tu francouzskou anýzovku, jejíž název jsem zapomněla a "naskakuje" mi jen absint a pernod...ale je to to třetí...;-):-O; ale Ivanko, ty tvoje fotky jsou tak úžasné, že uvažuji o bodíku už jen pro ně...bez vyzkoušení:-8. Doufám, že budeš vařit častěji (myslím tím zde, pro nás očumující...;-):-p ).

Jenny

22. 10. 2011 22:15

krásné fotečky...:yes:;-)

zizala

22. 10. 2011 22:13

Zajímavá chuťová kombinace, fotky lákavé jako vždycky:yes:

Bibinka

22. 10. 2011 22:04

isindy:Isi, krásný recept, krásný fotky, jako nakonec všechny tvoje výdobytky a takhle nechtěně, nebo namátkou vznikají ty nej...recepty;-) Máš ode mne krásnýho 10.boda:yes:

varilamyskakasicku

22. 10. 2011 19:40

isindy: taky se mi toto někdy stává, říkám tomu "šotek v kuchyni",dělala jsem včera marinádu na králika a vypadl mi křen ve sklence a už byl taky v marinádě:-)), takže to znám:-K:-));-):yes::yes: pěkný rcp. i fotečka:-K:yes::yes:

isindy

22. 10. 2011 19:28

rebeka: no ono se mi to tak nějak semlelo...chtěla jsem naložit kuře a vypadl na mě sáček s anýzem...tak se mi splašil mozek, zapracovala fantazie, popadla jsem i hřebíček a bylo vymalováno ;-) nádherně to fakt vonělo a chuťově zvláštní pikantní nasládlá chuť...docela jsme si šmákli, udělám to častěji :-)

srettka

22. 10. 2011 19:26

no do háje:-O jsem olízla tlamu, jak emericý buldok:-p ty dycky víš, jak nám to naservírovat, aby to v nás vyvolalo pavlův reflex;-):yes::yes:

isindy

22. 10. 2011 19:25

BILKOVAI: není to vůbec rybí chuť ani vůně, můžeš ji nahradit sladkou sojovkou, ta je ale chuťově výraznější... vůbec se té omáčky neboj, používám ji do marinád často ;-) a děkuji za pochvalu :-K

isindy

22. 10. 2011 19:23

rihana: přidávám foto, je běžně k dostátní v supermarketech

majda 2

22. 10. 2011 18:11

Vypadá to hodně jedlé!:yes:

BILKOVAI

22. 10. 2011 18:03

Isindy, ty Tvoje fotky prostě nemají chybu. Opravdu nádhera:-O:-O:-O Ještě jsem nikdy nepoužila ústřicovou omáčku. Tak nějak z ní mám strach. Jak to chutná? Po rybě? Zajímavý racept, ale tu chuť si nedovedu představit. Ale ty fotky:-p:-*...:-)):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty s anýzem jak vypada anyz kuřecí ctvrtky pečené kuřecí s anýzem kuřecí čtvrtky recept omacka s anyzem kuřeci šotek jak naložit kuřecí čtvrtky jidla s anyzem masove pokrmy s anyzem oddeleni zadni ctvrtky kurete kuřecí maso s anýzem vánoční kuřecí naložené kuřecí čtvrtky recept horni ctvrtky kuřeci čvrtky plňěne masem pecene maso s anyzem kureci prso a hrebicek kuřecí prsa anyz marinady s hřebickem

Suroviny: kuře čtvrtky, omáčka chilli, ústřicová omáčka, anýz, koření hřebíček, voda, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R5wO