Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 942 kJ / 2 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,42 g |
| Tuky | 143,74 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 321,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Moje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 12 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 52 sekundami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 24 minutami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 34 minutami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 1 hodinou
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Banánové sušenky
Annanas před 1 hodinou
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový koláč s jablky po francouzsku,
francouzky třešňovy kolač,
bublanina po francouzku,
olejovo praskovy kolac,
francouzký boruvkovy kolač,
francouzky rebarborovy kolac,
jablkový koláč po francouzsku,
ovocný drobenkovy koláč po francouzku,
koláč po francousku,
svestkovy koláč po francouzsku,
bublanina po francozuzsku,
bublanina po francouzsku,
pudinkové řezy za studena francouzky,
borůvkový koláč francouzký,
oprava sraženého tvarohového krému,
francouzsko citronovy kolac,
po francouzsku,
tvrohovy kolac s jablky po francouzsku
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
sůl,
vejce,
cukr moučkový,
zázvor čerstvý,
škrob,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
ovoce,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (6)