Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 942 kJ / 2 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,42 g |
Tuky | 143,74 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 321,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Moje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 18 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 7 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Nela20 před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 2 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 2 hodinami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 3 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 3 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový koláč s jablky po francouzsku,
francouzky třešňovy kolač,
bublanina po francouzku,
olejovo praskovy kolac,
francouzký boruvkovy kolač,
francouzky rebarborovy kolac,
jablkový koláč po francouzsku,
ovocný drobenkovy koláč po francouzku,
koláč po francousku,
svestkovy koláč po francouzsku,
bublanina po francozuzsku,
bublanina po francouzsku,
pudinkové řezy za studena francouzky,
borůvkový koláč francouzký,
oprava sraženého tvarohového krému,
francouzsko citronovy kolac,
po francouzsku,
tvrohovy kolac s jablky po francouzsku
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
sůl,
vejce,
cukr moučkový,
zázvor čerstvý,
škrob,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
ovoce,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (5)