Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,69 g |
Tuky | 83,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 5,11 g |
Sůl | 12,82 g |
Sacharidy | 5,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb, obalený sýrovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q9R
Moje poznámka
Chléb, obalený sýrovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q9R
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 1 hodinou
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 4 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 6 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 6 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 7 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 9 hodinami
Tématické fráze:
chleba obalený ve vajíčku,
chléb obalený ve vejci,
maltézský chléb,
maltézský chléb recept,
chleba obalený ve vajíčku se sýrem,
recepty chleb oballeny ve vejci,
chléb ve vajíčku a veprove maso,
vepřový plátek s s nádivkou,
obalený chléb ve vajíčku se sýrem,
chléb obalený ve vajíčku a sýrem,
recept bily chleb opeceny ve vajicku,
pečené vepřovémaso s nadivkou,
pečené maso na chleba,
chleba s romadurem,
vepřové plátky s nádivkou,
obaleny spisy,
chléb obaleny ve vajicku,
pečené vepřové plátky,
obalený chléb ve vejci,
pecene chleby s vajickem
Suroviny:
vejce,
sýr niva,
sýr balkánský,
sýr hermelín,
jogurt bílý,
petrželka,
saturejka,
libeček,
strouhanka,
sůl,
hořčice
Komentáře (19)
Také máme rádi obalovaný,smažený chleba.Jen do zakysanky dávám jeden druh sýra.Napřed krajíčky chleba,nebo veky obalím z jedné strany,dám na pánev a pak lžící navrstvím vrchní stranu.Příjde mi,že je ta obalovka taková"hutnější"