Balkánský burek
Výborné pečivo, které znáte z cest po Balkáně, je vyrobené z taženého těsta a můžete si vybrat z několika náplní podle vaší chuti. Balkánský burek vám udělá radost a připomene hezkou dovolenou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 727 kJ / 5 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 277,92 g |
Tuky | 318,48 g |
Vláknina | 27,30 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 911 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 412,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Balkánský burek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBKW
Moje poznámka
Balkánský burek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBKW
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 29 minutami
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 1 hodinou
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 2 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 2 hodinami
Tématické fráze:
burek,
burek recept,
burek se sýrem recept,
mlete maso recepty,
chorvatský burek,
recept na burek,
burek se syrem,
sýrový burek,
recept burek,
recepty na burek se sýrem,
burek těsto,
burek s mletým masem,
masovy burek,
testo na burek,
domaci burek,
burek s tvarohem,
jak se dělá burek,
recepty burek,
čevapi recept,
burek sýrový
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
voda,
olej,
maso hovězí mleté,
cibule,
vegeta,
pepř mletý,
tvaroh,
vejce,
smetana kysaná,
sůl,
jablko,
cukr,
skořice,
pórek
Komentáře (22)
Běžně se používá filo těsto, dá se ale nahradit i listovým těstem, i když chuť se nepatrně změní.
Podle mne je to dobrý recept a tahle stránka je o receptech a ne o skládání zkoušek z pravopisu