Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 074 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,61 g |
Tuky | 39,40 g |
Vláknina | 8,44 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,11 g |
Sacharidy | 303,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hrášková rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX64
Moje poznámka
Pikantní hrášková rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX64
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Thajské curry
Trol60 před 1 minutou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 28 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Tématické fráze:
hraskova ryze,
rýže s hráškem,
pikantní rýže,
recept hraskova rýže,
ryze pikant recepty,
dušená hrášková rýže,
rýže recepty,
hrášková rýže s kari,
hraskova rýže recept,
pilaf s s hráškem,
rýže pikantní,
hraskovs ryze recept,
rýže pikant,
pilaf s hráškem,
hrášková rýže kurkuma,
smazena ryze s hrachem a paprikou,
co je dušená hrášková rýže,
keema curry jak uvarit,
mleté s rýží a hráškem,
hraskova ryza
Suroviny:
rýže,
ghee,
hrášek,
šťáva citronová,
koriandr čerstvý,
feferonka čerstvá,
skořice celá,
koření hřebíček,
pepř,
kurkuma,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (7)