Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 778 kJ / 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,20 g |
| Tuky | 13,08 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 63,80 g |
Postup přípravy
Pečené křepelky podáváme s dušenou rýží.
Zveřejněno 12. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené křepelky s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KB7z
Moje poznámka
Pečené křepelky s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KB7z
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 33 minutami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 14 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 20 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Margot kuličky
Junys před 10 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 10 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 11 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 13 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 13 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 13 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 13 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 14 hodinami
Tématické fráze:
křepelka recept,
pecene křepelky,
priprava krepelky,
příprava křepelek,
křepelky recept,
křepelky recepty,
recepty na křepelky,
recept na pecene krepelky,
krepelky,
křepelky na jablkách,
krepelky pecene,
recepty křepelka,
recept křepelka,
křepelka na másle,
pečení křepelek,
recept křepelky,
křepelka na jablkach,
recept na křepelky,
pečená křepelka recept,
křepelky pečení
Suroviny:
křepelky,
jablko,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (35)
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2405