Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 729 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 295,45 g |
Tuky | 178,33 g |
Vláknina | 50,24 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 14,22 g |
Sůl | 34,00 g |
Sacharidy | 129,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos od Agnieszky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VrWB
Moje poznámka
Bigos od Agnieszky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VrWB
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 40 sekundami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny blbouny
KristulaT před 3 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 10 minutami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 35 minutami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 51 minutami
Kuře na paprice
Kajkajak před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Majkaa před 1 hodinou
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Prakva před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 4 hodinami
Tématické fráze:
staročeský bigos,
bigos,
selský bigos,
bigos recept,
recept bigos,
recept na bigos,
recept na selsky bigos,
bigoš pečený v troubě,
starocesky bygos,
recepty z kapusty bigos,
víno rure,
bygos,
bigos z cervene repy,
jaké hovězí na bygos,
pečení s bigos,
bigos s ryzi,
bigos videorecepty,
recept bigos videorecepty,
pečený bigos,
bigos od
Suroviny:
maso vepřové,
klobása pikantní,
slanina uzená,
zelí kysané,
zelí bílé,
rajče,
cibule,
sádlo,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
vývar hovězí,
víno bílé suché
Komentáře (19)
Terezka, tvoja verzia je pre mňa neznáma, rada vyskúšam.
Len mám dotaz - sušené huby sa nepridávajú? Dík.
Tejaja: teri, v troubě ho dělá jeden z manželových příbuzných. Prostě taky dobrá varianta. Ty ho máš vlastně jakoby z jedné nádoby, proto si myslím, že v PH bude taky výborný.
Receptjak jinak než že mňam, když jde o b igos. Já snad nechutný bigos nikdy nejedla, dycky se po něm dělaj boule za ušima, ať je to jakákoli varianta