Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
Moje poznámka
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 4 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 5 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 6 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 7 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 1 hodinou
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 3 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 4 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 4 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 4 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 6 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 7 hodinami
Tématické fráze:
tiramisu z pomazánkového másla,
ostruzinova tiramisa,
tiramisu z mascarpone a kysané smetany,
tiramisu z pomazánkového másla a zakysané smetany,
recept n tiramisu,
tiramisu z mascarpone bez vajec,
recept ns tiramisu,
recept na tiramisu s pomazánkovým máslem s jahody,
tiramisu z mascarpone a zakysané smetany,
tiramisu ze zakysane smetany,
poháry s maskarpone nebopomazánkovým maslem,
domácí tiramisu ze zakysanou smetanou,
tiramisu s pomazánkovým máslem a zakysanou smetanou,
tiramicu ze zakys. smetany s jahodami,
jak ochutit mascarpone,
tiramisu se zakysanou smetanou a mascarpone,
tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana,
tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana,
tiramisu recept,
dezert z pomazankoveho masla a jahod
Suroviny:
pomazánkové máslo,
smetana zakysaná,
šlehačka na šlehání,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
káva,
piškoty,
rum,
koňak vaječný,
jahody,
kakao
Komentáře (34)
Kazdy z nas ma jine chute, tak to respektujte.
Nedavno, abych Vam nekrivdila, jsem udelala malou ochutnavku Vasich rajcat s bananem, cesnekem a medem. Nechutnalo mi, ac treba Vam a tejaje chutnalo, ale tim to zvadlo, smitec. Jeste dodam, ze banany nijak moc nemusim, mozna proto. Kdo jsem ja, abych nekoho presvedcovala, co je dobre a co ne.
Chcete-li polemizovat o nazvu receptu prosim, ale chut je vec ryze individualni, toz nechte lidi zit a pojidat to, co jim chutna.
…proboha co to furt mícháš???
No, zakysanku s pomazánkovým…
Próóóč? Kyselicu sme měli tůůůhle!
To není na polívku ale na tiramisu podle jedné nedoštudované…
Proboha, ses už úplně zbláznil, nebo máš zase jenom virózu jak bimbo!? Kdo si myslíš, že to bude jíst? Pomazánkové je kyselé samo o sobě a ta smetana to má už v názvu. Ta študentka asi neví co je to mascarpone! A co že to študuje? Né náhodou veterinu? …už´s tam dal vanilku? Neééé? Príííma! Hoď na to vavřín, abych nebyla sprostá, a uvař zasejc tu vééébornó zelňačku podle starýho Habany, tam se to ztratí, jako když najdeš…
Jak řekla, tak udělal…
Ta véééborná zelňačka jest zde:
http://www.toprecepty.cz/recept/37993-zelnacka-pod...
Kočko, tobě přeji, aby tě neopustila chuť po tomto extempóre vkládat recepty. A jinak k receptu. Já osobně tiramisu raději z pomazánkového másla než mascarpone, protože je méně tučné.
Casino k Vám asi tolik, jde o variabilní recept, takže kde je problém. Autorka nepíše nic o tom, že jde o pravé italské..ono se najednou objeví mascarpone, ocet balzamiko a všichni jsou najednou gurmeti, že?
dokonce ti k tomu udělám stručný výcuc informací a jako bonus přidám odkaz..aby si se mohla přesvědčit.. aby už nevznikaly ruchy jako typu mlékárenská = zemědělka .. tak tedy :
Současná vzdělávací nabídka:
Střední průmyslová škola mlékárenská nabízí absolventům základních škol studium čtyřletých maturitních oborů 29-41-M/01Technologie potravin (s profilací Zpracování mléka) a obor 29-42-M/01 Analýza potravin.
Vyšší odborná škola potravinářská nabízí absolventům středních škol s maturitou studium vzdělávacích programů vyššího odborného studia 29-41-N/02 Analýza potravin, 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin a 29-41-N/04 Zpracování mléka.
Na základě společné akreditace s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně realizujeme bakalářský studijní program Chemie a technologie potravin (zaměření Zpracování mléka a mléčných výrobků).
www.vospaspsm.cz/index.php?vnor_mod%5B0%5D=374&id=pages&fce=&i=374&menu=1 ( pro ověření)