Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
Moje poznámka
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 7 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 58 minutami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 44 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 54 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
tiramisu z pomazánkového másla,
ostruzinova tiramisa,
tiramisu z mascarpone a kysané smetany,
tiramisu z pomazánkového másla a zakysané smetany,
recept n tiramisu,
tiramisu z mascarpone bez vajec,
recept ns tiramisu,
recept na tiramisu s pomazánkovým máslem s jahody,
tiramisu z mascarpone a zakysané smetany,
tiramisu ze zakysane smetany,
poháry s maskarpone nebopomazánkovým maslem,
domácí tiramisu ze zakysanou smetanou,
tiramisu s pomazánkovým máslem a zakysanou smetanou,
tiramicu ze zakys. smetany s jahodami,
jak ochutit mascarpone,
tiramisu se zakysanou smetanou a mascarpone,
tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana,
tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana,
tiramisu recept,
dezert z pomazankoveho masla a jahod
Suroviny:
pomazánkové máslo,
smetana zakysaná,
šlehačka na šlehání,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
káva,
piškoty,
rum,
koňak vaječný,
jahody,
kakao
Komentáře (34)
Kazdy z nas ma jine chute, tak to respektujte.
Nedavno, abych Vam nekrivdila, jsem udelala malou ochutnavku Vasich rajcat s bananem, cesnekem a medem. Nechutnalo mi, ac treba Vam a tejaje chutnalo, ale tim to zvadlo, smitec. Jeste dodam, ze banany nijak moc nemusim, mozna proto. Kdo jsem ja, abych nekoho presvedcovala, co je dobre a co ne.
Chcete-li polemizovat o nazvu receptu prosim, ale chut je vec ryze individualni, toz nechte lidi zit a pojidat to, co jim chutna.
…proboha co to furt mícháš???
No, zakysanku s pomazánkovým…
Próóóč? Kyselicu sme měli tůůůhle!
To není na polívku ale na tiramisu podle jedné nedoštudované…
Proboha, ses už úplně zbláznil, nebo máš zase jenom virózu jak bimbo!? Kdo si myslíš, že to bude jíst? Pomazánkové je kyselé samo o sobě a ta smetana to má už v názvu. Ta študentka asi neví co je to mascarpone! A co že to študuje? Né náhodou veterinu? …už´s tam dal vanilku? Neééé? Príííma! Hoď na to vavřín, abych nebyla sprostá, a uvař zasejc tu vééébornó zelňačku podle starýho Habany, tam se to ztratí, jako když najdeš…
Jak řekla, tak udělal…
Ta véééborná zelňačka jest zde:
http://www.toprecepty.cz/recept/37993-zelnacka-pod...
Kočko, tobě přeji, aby tě neopustila chuť po tomto extempóre vkládat recepty. A jinak k receptu. Já osobně tiramisu raději z pomazánkového másla než mascarpone, protože je méně tučné.
Casino k Vám asi tolik, jde o variabilní recept, takže kde je problém. Autorka nepíše nic o tom, že jde o pravé italské..ono se najednou objeví mascarpone, ocet balzamiko a všichni jsou najednou gurmeti, že?
dokonce ti k tomu udělám stručný výcuc informací a jako bonus přidám odkaz..aby si se mohla přesvědčit.. aby už nevznikaly ruchy jako typu mlékárenská = zemědělka .. tak tedy :
Současná vzdělávací nabídka:
Střední průmyslová škola mlékárenská nabízí absolventům základních škol studium čtyřletých maturitních oborů 29-41-M/01Technologie potravin (s profilací Zpracování mléka) a obor 29-42-M/01 Analýza potravin.
Vyšší odborná škola potravinářská nabízí absolventům středních škol s maturitou studium vzdělávacích programů vyššího odborného studia 29-41-N/02 Analýza potravin, 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin a 29-41-N/04 Zpracování mléka.
Na základě společné akreditace s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně realizujeme bakalářský studijní program Chemie a technologie potravin (zaměření Zpracování mléka a mléčných výrobků).
www.vospaspsm.cz/index.php?vnor_mod%5B0%5D=374&id=pages&fce=&i=374&menu=1 ( pro ověření)