Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 629 kJ / 2 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,00 g |
| Tuky | 68,50 g |
| Vláknina | 49,00 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,53 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 334,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šoulet s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDlj
Moje poznámka
Šoulet s uzeninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDlj
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 4 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 13 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 39 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 41 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 46 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak uvařit šoulet,
šoulet recept,
šoulet s uzeným,
šoulet,
recept na hrách s uzeninou,
šoulet recepty,
werichuv soulet,
zapečený chřest podle wericha,
mám chuť na šoulet,
soulet podle wericha,
werichova kuchařka,
recept hrach kroupy a uzene,
recept na šoulet,
chrest u werichu,
šoulet papiňák,
šoulet-----hrách a kroupy recepty,
šoulet se uzeným,
luštěniny s uzeninou,
recept na kroupy, hrách a uzené,
šoulet bez krup
Suroviny:
kroupy ječné,
hrách,
uzenina,
česnek,
majoránka,
sádlo,
sůl
Komentáře (14)
vařím v papiňáku a bez problémů.
le:
Kroupy se nemusí namáčet přes noc