Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepravy soulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE00
Moje poznámka
Nepravy soulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE00
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 4 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 5 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 7 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 10 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
židovské recepty,
židovský salát,
židovský šoulet,
židovská kuchařka,
pohankový šoulet,
židovská kuchařka recepty,
pokrmy z krup,
vaření šoulet,
židovská kuchyně recepty,
recepty zidovska kuchyne,
recepty-šoulet,
houbový šoulet,
soulet z cizrny,
kroupy recepty,
židovský salát recept,
židovská kuchyně,
uhorkovy salat,
recepty židovské kuchyně,
cizrna na sadle s uzenou krkovickou,
kuba šoulet
Suroviny:
rýže,
rýže divoká,
rýže bio natural,
kroupy,
sádlo,
cibule bílá,
česnek
Komentáře (3)