Nepravy soulet

vybusna Kuchařka:

Přílohy 2 názory

43

Suroviny

(0,5 litra roznych namiesanych obilnin)
rýže
divoká rýže
bio rýže natural
kroupy
sadlo
cibula
5 stroužků česneku
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Namiesane obilniny uvarim do makka.

  2. Na sadle udusim do chrumkava celu pokrajanu cibulu a vsetko zamiesam do obilnin. Zmes osolim, okorenim, pridam prelisovany cesnak, praskovy zazvor, dobre vymiesame.

  3. Zapekaciu nadobu vytrieme sadlom, naplnime ho zmesou a nechame zapiect vo vyhriatej trube.

  4. Ja na povrch pokladiem aj lupienky masla, lespie sa mi vytvori korcicka.

  5. Podavam s prirodnymi kuracimi reznikmi, ktore nakrajam na kocky a nasypem priamo na soulet. Vynikajuca je k tomu kysla kapusta, alebo uhorkovy salat.

Poznámka

Viem, ze zidovsky soulet sa robi zo sucheho hrachu a krup a zapeka sa na husacej masti. ale nam uplne vyhovuje moja verzia...je to naozaj vyborne.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Nepravy soulet

  • pipre pipre

    Jedla jsem ho u nás v jídelně jako přílohu k dušenému masu se šťávou a s okurkem, ale můžu ho jíst i samostatně se zeleninovým salátem.

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Šoulet mám moc ráda, zatím jsem ho nedělala, ale co nejdřív ho udělám. Recept mám trochu jiný, ale věřím, že i tento může chutnat. Dávám bodík:yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: židovské recepty židovský salát židovský šoulet židovská kuchařka pohankový šoulet židovská kuchařka recepty pokrmy z krup vaření šoulet židovská kuchyně recepty recepty zidovska kuchyne recepty-šoulet soulet z cizrny houbový šoulet kroupy recepty židovský salát recept židovská kuchyně uhorkovy salat recepty židovské kuchyně cizrna na sadle s uzenou krkovickou kuba šoulet

Zapomněl/a jsem heslo