Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 309 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,16 g |
Tuky | 95,62 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 492,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Moje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 46 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 28 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 42 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
koláče recepty,
levne kolace,
prdop,
buchta jako koláče,
buchty recept,
kynuté buchty a koláče,
domácí buchty s tvarohem,
levne recepty na buchty,
levne kolace recepty,
koláče a buchty s tvarohem,
recepty koláče,
buchty,
recep na kolace,
levne buchty,
koláče z domácí pekárny,
recep na buchty,
buchty,kolace,
kolace plnene tvarohem,
domácí koláče,
plněné koláče
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
cukr,
tuk hera,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
kvasnice,
sůl,
sádlo,
máslo,
olej,
povidla švestková,
mák,
vejce
Komentáře (31)
Irrena: Je to na receptu zcela nejasné, ale když děláme buchty, dáváme celá vejce , ale když koláče ze stejného těsta , tak jen žloutky a bílky použijeme navrch, aby byli lesklé. Dcerka začala dávat i do buchet jen žloutek a i buchty maže navrch bílkem. Asi to uvedu dodatečně do receptu do poznámky.