Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 497 kJ / 2 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,48 g |
| Tuky | 214,28 g |
| Vláknina | 21,97 g |
| Cholesterol | 593 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,40 g |
| Sacharidy | 35,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Moje poznámka
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 1 minutou
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 5 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 13 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 37 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 3 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 4 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 4 hodinami
Tématické fráze:
uzený králík,
pečený králík,
uzený česnek,
králík na slanině,
jak vyudit kralika,
králík na majoránce,
co je uzený česnek,
recept kralik,
uzený králik recept,
jak udit kralika,
pečený králík recept,
při jaké teplotě péct králíka,
králík na česneku a pivu,
vývaru z králíka,
kralik na česneku a majoránce,
králík na česneku se špenátem,
uzený česnek recept,
pečený králík na česneku#utm_content=lista,
králík recepty,
zajíc na česneku
Suroviny:
králík,
slanina váhalova,
česnek uzený,
česnek uzený,
majoránka čerstvá,
koření nové koření,
bobkový list mletý,
cibule,
kmín drcený,
citron,
olej,
pepř černý,
sůl,
voda,
strouhanka
Komentáře (72)
Tak jestli mohu něco říct tak zkuste králíka - nasolíte pomažete rozmixovaným česnekem a pod poklicí nechte tak celou noc a pak máte li tu možnost si ho doma vyudit v udírně stačí jen do doby než chytne zlatou barvu a pak s nim do trouby a pod podléváním pěkně upéci .
K tomu klasický bramborový knedlík a já hóóóódně kyselé zelí.Já takto už udělal snad vše kuře kačku husu králíka i hovězí šál no fakt nemá chybu .Zkuste a pak pozor na prsty,sousedka si je málem ukousla jak dojížděla kosti!!!
Také bych uvítal, kdyby pod mnou vloženými recepty nebyly komentáře mazány, ať jsou jakékoli
A teď prosím, paní "Mazanici ", nebo pana "Mazance" ,ať to smaže !
Co mě ale zarazilo u tak zkušené kuchařky, že tam máš znovu drcený bobkový list...? Opravdu nadrtit nejde, zapichuje se pak do dásní. Měla bys to zohlednit (i někde dřív, u staršího receptu na rybu to máš v návodu - bobkový list nadrtíme
Tady jsem viděla jenom to mňam.