Suroviny
Porce: 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 112 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,90 g |
Tuky | 49,35 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 144,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá nadýchaná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn52
Moje poznámka
Jednoduchá nadýchaná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn52
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 3 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 50 minutami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 1 hodinou
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 3 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 3 hodinami
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 4 hodinami
Kuře na paprice
Kajkajak před 4 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 4 hodinami
Tématické fráze:
jednoduchá roláda,
nadychana rolada,
nadýchaná roláda se šlehačkou,
nadychané rolády,
jednoduchá roláda pro začátečníky,
dýňová roláda,
nadýchaná roláda bez mouky,
recept jednoducha rolada,
jednoduchá roláda bez vajec,
křehká nadýchaná roláda,
jednoducha rolada recept,
roláda jednoduchá,
recept na nadychanou roladu,
roláda s olejem,
nadýchaná roláda top recept,
nadýchaná roláda recept,
recept na výborné nadýchané rolády,
nadýchaná dýňová roláda,
nadychana rolada s ovocem,
roláda jednoduchá s oleje
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
olej,
marmeláda rybízová
Komentáře (8)
tak nevím jak ti mám poradit. Já ji dělám dlouho a vždy se mi podaří. ještě horkou ji sroluju a pak rozmotám, sundám papír a znovu sroluju. pak namažu