Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 75,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Moje poznámka
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 16 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno 4. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 11 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 11 minutami
Buchty na páře
Merylas před 11 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 12 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 12 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 13 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 42 minutami
Tématické fráze:
vepřové palce,
palce z vepřové panenky recept,
vepřový palec,
veprove palce recept,
vepřové palce recepty,
filované maso,
vepřové plátky s bramborem na smetaně,
filírovaní,
co je filírovaní,
palce z vepřové panenky-recept,
vepřový palec recept,
recept vepřové palce,
vepřové a brambory recept,
jak pripravit veprove palce,
palce z panenky,
top recepty vepřové palce,
recept na vepřové palce,
vepřové plátky s brambory na smetané,
vepřový palec z panenky,
palce z vepřové panenky
Suroviny:
palec vepřový,
sůl,
pepř čtyř barev,
olej olivový,
brambory,
smetana ke šlehání,
rozmarýn,
máslo
Komentáře (11)
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok