Bylinkové vepřové palce (panenka) pečené v papilotě

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

2 vepřové palce (panenka)
červená paprika
zelená paprika
rajčátka
červená cibule
jarní cibulka
Bylinky-měla jsem:
petrželku
libeček
oregano
sůl
pepř
špetka papriky
olej
pečící papír
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso, pokud je třeba, odblaníme. Uděláme pár lehkých zářezů, osolíme a opepříme. Necháme chvíli odležet.

  2. Mezitím nakrájíme zeleninu na kousky a bylinky na drobno. Připravíme dva čtverce papíru a zeleninu na ně rozdělíme.

  3. Rozpálíme pánev s trochou oleje a maso hodně zprudka opečeme. Ihned obalíme v bylinkách a položíme na zeleninu.

  4. Zakápneme výpekem z masa a zabalíme. Konce ohneme nahoru, aby nevytekla šťáva. Můžeme pro jistotu zabalit ještě do jednoho papíru.

  5. Troubu předehřejeme na 180 st. Balíčky dáme do pekáčku a pečeme 13-15 minut, podle velikosti masa.

  6. Upečené maso necháme deset minut zabalené odpočívat. Podáváme společně se zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 174 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bylinkové vepřové palce (panenka) pečené v papilotě

Tématické fráze: vepřové palce recepty palce z vepřové panenky recept vepřové palce maso v papilotě maso pečené v papilotě vepřové v papilotě pečené panenka pecene palce pečená vepřová panenka s bylinky vepřové palce z panenek recept recepty palec od panenky pečená vepřová panenka recept pečené vepřové palce palec z panenky veprove palce recept pečený v papilotě pecene v papilote palce z panenky recept palce z vepřové panenky- a jogurtu recept recept panenka pecena se zeleninou