Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 364 kJ / 1 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,56 g |
Tuky | 77,27 g |
Vláknina | 12,03 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 214,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Harlekýn s ořechy a jablky podle Frekvence 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6mG
Moje poznámka
Dort Harlekýn s ořechy a jablky podle Frekvence 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6mG
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 7 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 15 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 27 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
evin hříšny dort,
nejlepší recept na dort harlekýn,
frekvence1.cz recepty,
recept na dort harlekýn,
hana švejnohová - recepty,
hříšný dort s jablky,
jablkový dort pečený s ořechy,
harlekýn z jablek,
harlekyn jablkovy,
jablkový dort s ořechy,
frekvence1.cz,
nejlepší recept na dort harlekýn orechovy,
dort harlekyn,
frekvence1.cz/recepty,
hana švejnohová recepty,
dorty recepty,
hříšný dort,
dort s jablky a ořechy,
jablkový dort,
jablecny kolac harlekyn
Suroviny:
vejce,
cukr písek,
ořechy,
krupička,
kakao,
prášek do pečiva,
citron,
jablko
Komentáře (3)