Šebestiánský salát s červenou řepou ( z pořadu Herbář)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 903 kJ / 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,10 g |
| Tuky | 2,62 g |
| Vláknina | 46,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 557 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 176,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šebestiánský salát s červenou řepou ( z pořadu Herbář)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bp0k
Moje poznámka
Šebestiánský salát s červenou řepou ( z pořadu Herbář)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bp0k
Nejnovější recepty
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Rychloštrúdl
Přidáno před 4 hodinami
Máslová dýně
Přidáno před 5 hodinami
Kakaový perník s marmeládou
Přidáno před 5 hodinami
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Kolínka s vajíčkem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 35 minutami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 3 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 3 hodinami
Medovníková roláda
vagundova před 4 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 4 hodinami
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 4 hodinami
Tématické fráze:
polníček s červenou řepou,
tn cz,
jak udělat herbář,
recepty podle herbáře,
šebastiánský salát,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
vařeni podle herbaře,
šebestyánský salát,
tn.cz,
jak se dělá herbář,
tncz nova levné recepty ládi hrušky salat s cervene repy,
šebestánský salát,
šebestánský salát,
tn.cz.,
salát s červenou řepou,
tn.cz/herbář,
herbář.cz,
sebestiansky bramborový salát,
herbar knedlik,
"herbář recepty"
Suroviny:
brambory,
celer,
řepa červená,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
majonéza,
petržel
Komentáře (6)