Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 082 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,68 g |
Tuky | 9,56 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 72,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z červené řepy (řepové karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/035K
Moje poznámka
Karbanátky z červené řepy (řepové karbanátky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/035K
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 8 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 12 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
karbanátek z červené řepy,
karbenátky z červené řepy,
řepové karbenátky,
karbenátky z řepy,
karbanátek z řepy,
karbenátek z červené řepy,
kaše z červené řepy,
recepty z červené řepy,
řepový karbanátek,
řepová buchta,
karbanátek z červené řepy recept,
červená řepa recepty,
řepový dort,
karbenátky s červené řepy,
perník z červené řepy,
červena repa karbenatky,
kabanátek z červené řepy,
karbanátky s červenou řepou,
karbanýtky z červené řepy,
krbenátky z červené řepy
Suroviny:
řepa červená,
vejce,
strouhanka,
kurkuma,
chilli,
kmín mletý,
sůl,
pepř
Komentáře (4)