Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 866 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,66 g |
| Tuky | 57,94 g |
| Vláknina | 12,67 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 83,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený siven s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oK13
Moje poznámka
Pečený siven s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oK13
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 9 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 4 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 5 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 5 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 6 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 6 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 8 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 8 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Tématické fráze:
siven recept,
siven recepty,
pečený siven,
ryba siven,
siven pečený v troubě,
siven,
recept na sivena,
siven na másle,
siven americký recepty,
siven na grilu,
siven americký recept,
recept siven,
recepty siven,
siven americký,
jak připravit sivena,
recept na siven,
co je to siven,
pstruh siven,
ryba siven recepty,
ryba siven recept
Suroviny:
siven,
tráva citronová,
sůl,
pepř citronový,
rozmarýn,
máslo,
brambory,
rozmarýn,
koření na americké brambory,
máslo,
sůl
Komentáře (17)
tejaja:omlouvám se, že odpovídám pozdě nebyla jsem u počítače, siven je podobný pstruhu jak psala Patricie, taky jsem ho měla poprvé, ale určitě ne naposled