Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 11. 2013 16:35

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie8 089 kJ / 1 933 kcal
Bílkoviny134,50 g
Tuky136,21 g
Vláknina7,78 g
Cholesterol 398 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy38,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vařila jsem tuto lahůdku v PH, jsme hodně omáčkoví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kokronilla

12. 12. 2020 13:59

Právě jsme poobědvali tuto laskominu. Všem moc chutnalo, moc děkuji za recept :-K

Bibinka

21. 5. 2016 16:06

assot: to mám radost;-)

assot

18. 5. 2016 19:05

Dal jsem kořenovou zeleninu a musím říci skvělé :yes::-):yes:

Bibinka

9. 1. 2014 10:11

lucadanek:jsem ráda, že chutnalo-díky;-)

lucadanek

9. 1. 2014 08:25

MOc jsme si pochutnali :-D:-p

MilaH

6. 12. 2013 04:51

MANKEJ: Ty pyramidky s korenim jsou asi i dosti drahe (tady v Canade uz mame i mix na vselijake ty Canadsko, Anglicko, Americko receptove blvy :-(s jednotlivymi pytlicky koreni. Nechci ale pomlouvat Americkou, Canadskou, ci Anglickou kuchyn, taky se najdou velice dobra jidla. ;-)To si radsi sama namixuju koreni a dam do cajoveho vajicka. Vsak to neni zadna prace si to odmerit. A trvalo by mi dyl jenom to odstrihovani vrsku pylicku.

MANKEJ

5. 12. 2013 13:50

Nyní když jsou v prodeji tak zvané pyramidky s kořením,nemusíte
používat čajové vajíčko /taky ho používám/ .Inserovali to v telce
ale ještě jsem na ně nenarazil.www.toprecepty.cz/images/design/smajlici/14.gif

Bibinka

2. 12. 2013 11:47

MilaH::-D Milo, to by stálo za vyzkoušení, pokud myslíš, že by to manžel vzal jako legraci:-D třeba to bez problému vypije a ty se budeš divit s otevřenou pusou:-D;-) Řekni, že tentokrát mu uděláš čajíček sama......:-D

MilaH

2. 12. 2013 02:41

S tim vajickem na caj jsem se musela strasne smat!! To me totiz napadla "krasna" myslenka jak se pomstit memu muzi. On, kdyz dela caj smicha vsechny mozny pylicky dohromady a ja se jen vztekam!! Mozna bych ho mela nechat si udelat cajicek z koreni. :-D:-D:-K Jinak receptik na veprovy orez vypada excellent, bodik posilam :yes::yes: A i ten napad s vajickem je jedinecny, kez bych to nezapomnela.

Marťula

29. 11. 2013 13:00

Krásný den všem kuchařkám a kuchařům, kteří zde na TOPkách sděluji své recepty. Ráda si je čtu a pak podle nich vařím, některé jsou fakt lahoda sama. Dovolím si přidat malou vychytávku k tématu koření v omáčkách.Našila jsem si z plátýnka malé pytlíčky, po vložení koření převážu potravinářským motouzkem a pak jednoduše vylovím a celé vyhodím.

Hrašuľka.Hrašuľka

28. 11. 2013 18:18

Bibinka: Súhlasím so všetkým, len nech sa konečne dozviem, s čím to tak perfektne kúzlíš.

spagetka: Ďakujem, pozriem sa - a hneď nebudem za blbú.

:-):-):-) :-p:-p:-p :-D:-D:-D :yes::yes::yes::yes:

Bibinka

28. 11. 2013 18:04

Hrašuľka.Hrašuľka :Hrašulko, jen co budu mít více času, tak ti vše napíšu, ale do diskuze, tady by tvé dotazy zapadly. Napíšu ti to později večer tak mezi 2+-22 hod.-souhlasíš:-?

spagetka

28. 11. 2013 18:01

Hrašuľka.Hrašuľka : neboj, nevzdělaná neumřeš:-)), otevři si odkaz a přečti odkazy. Stačí do vyhledače zadat pomalý hrnec a máš odpověď na jakou koli otázku ;-);-)
https://www.google.cz/?gws_rd=cr&ei=XGiXUtnPDqao4A...

Hrašuľka.Hrašuľka

28. 11. 2013 17:58

Bibinka: Na dve moje otázky som tu už odpoveď našla. Tiež som nevedela, čo sa dnes považuje za orez, lebo ten bolo u nás dostať len za socializmu - aj to bolo treba mať známeho mäsiara. :-((:-((:-(( Mynule som pýtala orez a vraj "to je čo":-?:-?
Ale, prepáčte všetci neinformovanému, stále tu čítam PH, samozrejme, že viem, že je to pomalý hrniec - ale len teoreticky.:-(:-(:-(: Bibinka, nemohla by si ho raz odfotiť ;-);-) a teraz mi vysvetliť, čo to je - prakticky. :-O:-O:-O
Budeš mať mimoriadnu zásluhu na mojom ďaľšom vzdelaní. :yes::yes::yes::yes: Aby som neumrela blbá. :yes::yes::yes:

hanes24

28. 11. 2013 06:27

Anna Kocikova:Náhodou čajík mohl být dobrý, jinak mně se to stát nemůže, protože koření dávám přímo pod maso a nechávám je v omáčce a klidně je pojídám.
Recept je bezva, není co dodat:-!:yes::-)):-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: veprovy orez vepřové plátky na zelenině se smetanou vepřové ořezy recepty vepřový plátek se žampiony a smetanou vepřové plátky na zelenině vepřové ořezy žampionová omáčka se zakysanou smetanou vepřové maso na zelenině se smetanou www,telka.koreni.cz divoky veprovy orez vepřové plátky se zakysanou smetanou vepřový ořez recept vaříme z vepřového ořezu recepty se zakysanou smetanou vepřové maso se zakysanou smetanou divoky ořez omáčka z ořezu bourání divokeho prasete vepřove plátky se žampiony a smetanou vepřový ořez na divoko

Suroviny: ořez vepřový, cibule, česnek, žampióny, směs zeleninová mražená, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, sádlo, sůl, smetana zakysaná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8A63