Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 672 kJ / 3 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,88 g |
Tuky | 221,97 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 195,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Moje poznámka
Pařížské noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m6JO
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
noky se salátem,
noky z hladké mouky,
noky z mouky,
pařížské koule,
odpalovane noky,
recepty na noky,
noky z odpalovaného těsta,
noky s parmezán,
bešamelové noky,
noky recepty,
noky se sunkou s besamelovou omáčkou,
noky,
jak na noky,
noky recept,
velké noky,
noky,z,hladke,mouky,
noky s mlékem,
noky top,
pařížské sýry,
pařížská omáčka recept
Suroviny:
mléko,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
sýr parmazán strouhaný,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
ořech muškátový strouhaný,
sýr nastrouhaný,
žloutek,
smetana na vaření,
šunka,
máslo,
sýr
Komentáře (18)
Inak je veľmi zaujímavé sledovať ich, ako sa varia.