Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 119 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 67,99 g |
Vláknina | 10,31 g |
Cholesterol | 861 mg |
Sodík | 777 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 47,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDx4
Moje poznámka
Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LDx4
Nejnovější recepty
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 45 minutami
Plněné kapustové listy v trojobalu
Přidáno před 53 minutami
Kuskus s cuketovým mozečkem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové knedlíky se špenátem z listů červené řepy a uzená kuřecí prsa
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s borůvkovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky z masových kuliček se zeleninovou oblohou
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy Nescafé
Akninah před 53 minutami
Lasagne se špenátem
Diesel před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
danieladutkova21 před 1 hodinou
Kuře na paprice
zvaky před 2 hodinami
Zapečené kotlety s bramborami a cuketou v černém pivě
cookamater před 2 hodinami
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Bekki před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 5 hodinami
Čočková polévka se zakysanou smetanou
Fitulka před 5 hodinami
Okurkový salát
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
láda hruška omeleta,
recepty se sýrem brie,
omeleta ládi hrušky,
zapečené brambory s brie syrem,
pokrmy se sýrem brie,
brambor zapečené brie,
venkovská jídla recepty,
venkovská pizza,
omeleta dle ladi hrusky,
recepty ládi hrušky omeleta,
bezmasá jídla s bramborami,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 11.3.2014
Suroviny:
pažitka,
vejce,
brambory,
rajče,
cibule,
česnek,
máslo,
sýr brie,
olej olivový,
salát lollo rosso,
sůl,
pepř
Komentáře (4)