Maďarský tokáň z hovězího masa
Tento pokrm sice na první pohled vypadá jako guláš, příprava a chuť se ale liší, neboť do základu nepatří červená paprika. Omáčka je silná a příjemně navinulá, není jí však mnoho, proto se jako příloha hodí spíše rýže, těstoviny nebo maďarská tarhoňa.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 671 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
Tuky | 13,52 g |
Vláknina | 9,59 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský tokáň z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnER
Moje poznámka
Maďarský tokáň z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RnER
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězi tokan,
maďarský tokáň,
hovězí tokáň recept,
maďarský hovězí tokáň,
hovězi přední krk recepty,
hovezi maso recepty,
hovězí přední krk recept,
recepty z hovězího masa,
recept z hovězího masa,
recepty na predni hovězí maso,
hovezi predni recepty,
recept na hovezi predni,
recepty hovězí tokan,
hovězí maďarský tokan,
tókáň s rýží,
hovězí přední recept,
recepty z hovězího předního masa,
hovězí tokáň s rýží,
dobrý recept na hovězí maso,
hovězí přední maso s těstovinami
Suroviny:
přední hovězí,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (12)
Pokud dělám"tokáň"z předního,tak většinou v papiňáku.Nudličky masa jsou v něm měkké cca do 40minut,bez podlévání a hlídání šťávy