Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocné pizzy v MW - těsto podle Jikotky - CRISP

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 626 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky24,70 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy188,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme ingredience a necháme vykynout, je to na 2 pizzy do kulaté formy. Já zadělala v pekárně na programu Těsto. Podle rady mé kamarádky a vynikající pekařky jsem zadělala těsto večer a dala na noc do ledničky, prý by to jinak mohlo okorat nebo ztvrdnout. Krok 2: Na povrch placky dáme rajčatové pyré. Ovoce mírně osolíme a opepříme, posypeme nakrájeným sýrem. Krok 3: Pekla jsem na Crisp v MW 9 minut a dala ještě na zhnědnutí na 2 minuty pod gril.

Zveřejněno 19. 4. 2012

Poznámka autorky spagetka

Recept na těsto mi dala Jikotka, parádně se s ním pracuje, je velmi tvárné. Jelikož milujeme Havajskou pizzu, udělala jsem takovýto experiment. Nezbylo. ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o7wL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o7wL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

spagetka:Ja jsem na nej prisla celkem nahodne, kdyz jsem opetovne hledala tvuj bigos;-).Jen vody jsem na zadelani potrebovala cca 80-100 ml.

chocolate: Děkuju:-K, jsem ráda, že chutnalo a moc pěkná fotka :yes::yes::yes:

Pridavam foto, pizza byla vyborna, jen jsem pro ty me masozravce musela pridat jedno opecene kureci prsicko.

Děkuji vám:-K:-K a určitě udělejte, je to šťavnaté a syté.:yes::yes:

:yes::yes::yes:,taky jsem dnes pekla dětem,dělala jsem klasiku,ale příště udělám tu s ovocem,moc se ti povedla :-p:-p:-p:yes::-D

Ananás milujem, a v kombinácii s akýmkoľvek syrom je jedinečný. :yes::yes::yes: Crisp nemám, ale v normálnej rúre si upečiem, akosi ma nikdy nenapadlo ten anańás na pizzu dať doma :-8;-):-D::yes:

chocolate: Díky, ale máš pravdu v tom potření okrajů, nikdo sice nic neřekl, ale dávám si do vychytávek, protože to je dobrý nápad :yes::yes::yes:

Hawaii je i moje oblíbená.Občas dávám jako základ i zakysanou smetanu se stroužkem česneku a bazalkou, sýr a šunku.Okraj potírám oliv.olejem s rozetřeným česnekem.
Koukám, že ti trouba nezahálí:yes:.
Když jsem ji pekla na crisp, tak se mi okraje zdály takové sušší, chce to vychytat čas.Ty ji máš vyvedenou báječně.

Tématické fráze:
pizza crisp, pizza recepty, havajska pizza recept, recepty těsto na pizzu, recept havajská pizza, recept na havajskou pizzu, recepty pizzy s ovocem, recepty na ovocnou pizzu, pizza s ovocem, mw koláče pizzy, testo na pizzu od majkla, pizza od majkla, rajčatové pyre od majkla, trouba na pizzu kulatá, moučník s ovocem crisp, pizza s ovocem-recept, havajská pizza, ovocná pizza-recept, pizza podle, recept na těsto na pizzo

Suroviny:
mouka polohrubá, sůl, droždí, cukr, olej, voda, pepř, sůl, pyré rajčatové, madeland, ovoce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu