Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 938 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,94 g |
Tuky | 1,45 g |
Vláknina | 19,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kysaného zelí s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLAJ
Moje poznámka
Polévka z kysaného zelí s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLAJ
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 16 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 1 hodinou
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 3 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 4 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 5 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 6 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 6 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 7 hodinami
Tématické fráze:
tofu se kysaným zelím,
top recepty z tofu,
polévka z kysaného zelí,
tofu kyselé zelí,
kysane zelí,tofu,
čínská polévka z kysaného zelí,
polievka z kysaného zelí,
šťáva z kysaného zelí,
polievka z kyslej kapusty a tofu,
polievka z tofu,
polévka z nového zelí,
kyslé zelí polévka,
top recepty tofu,
tofu maso recepty,
plněné papriky s tofu v rajské omáčce
Suroviny:
zelí kysané,
houby sušené,
bylinkové tofu,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
pepř,
česnek,
sůl
Komentáře (3)