Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 358 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 22,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová zmrzlina z manga
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNpO
Moje poznámka
Smetanová zmrzlina z manga
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNpO
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 3 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 21 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 34 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
domaci zmrzlina z manga,
smetanove zmrzliny,
zmrzlina s mangem,
recept na zmrzlinu s mangem,
recepty z manga,
mango ovocna zmrzlina recept,
mango domaci zmrzlina,
zmrzlna z manga,
poharky s vickem na tiramisu,
domaci zmrzlina mango,
smetanová zmrzlina ovocná,
mangozmrzlina,
zmrzlina banánová s mangem,
jak se dela smetanova zmrzlina,
jak si vyrobit smetanovou zmrzlinu z manga,
raw řezy s mangem,
mangová zrzlina,
zrzlina z manga,
zmrzlina z manga a bananu,
mango,zmrzlina
Suroviny:
mango,
tvaroh plnotučný,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (9)
A Máše také děkuji - za energii, kterou mi předala svým komentářem. Snad jen: příště raději konstruktivní kritiku. A ještě něco - fakt to není chleba, ale moučník z tropického ovoce (recept sem také vložím, až bude chvilka).
Danielo, miluji mango a vyzkouším