Postup přípravy
Necháme asi hodinku odpočinout. Krok 2: Troubu rozpálíme na 180 °C a candáta pečeme asi 30-40 minut. Krok 3: V kastrolu rozpálíme máslo a vsypeme mraženou zeleninu. ( já jsem měla čínskou - je krásně křupavá ).
Mírně osolíme a asi jenom 5 minut restujeme, aby se zelenina nerozvařila a příliš nezměkla.
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Moje poznámka
Pečený candát s máslovou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r2V
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové knedlíky plňěné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 14 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 1 hodinou
Cuketová topinková směs
douver před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 11 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 11 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 11 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 13 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 13 hodinami
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 13 hodinami
Tématické fráze:
candát recepty,
pečený candát v troubě,
uprava candata,
jak upravit candáta,
pečený candát,
kuchyňská úprava candáta,
candat,
ryba na másle se zeleninou,
candát úprava,
recept na úpravu candáta,
candat v troube,
candát recept,
candát pečený v troubě,
candát pečený,
candát na másle,
recepty candát,
recept na candáta,
zelenina na másle,
recept candát,
recepty ryby candát
Suroviny:
candát,
koření na ryby,
olej olivový,
směs zeleninová mražená,
máslo,
sůl
Komentáře (17)
Pro některé,( a zvláště ty neregistrované...
Jak se říká - "Proti gustu...", a tak nechte to moje gusto, prosím, na pokoji. A já se budu na oplátku těšit na záplavu Vašich báječných, zejména rybích receptů. A prosím, už bez té obsáhlé teorie...