Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,90 g |
| Tuky | 35,50 g |
| Vláknina | 60,60 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 841 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Moje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 3 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 12 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 3 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 3 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 4 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 6 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 6 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 9 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 10 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 10 hodinami
Tématické fráze:
srnči gulaš,
srnčí recepty,
srnčí guláš recept,
srnci gul,
srnci slezina recept,
srnčí s fazolemi,
srnci guláš s fazolemi,
recepty srnčí maso,
top recepty srnci guláš,
srnčí s bramboráčky,
recepty srnčí gulaš,
srnci gulas s bramboracky,
top srnčí guláš,
recepty srnčí,
srnčí na fazolích,
osecký hovězí guláš,
srnčí guláš něj recepty,
nej recepty z divočiny,
srnci gulas podle hajneho,
srnci gulas hajneho sl
Suroviny:
plec srnčí,
cibule,
fazole v rajské omáčce,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
koření na divočinu,
sádlo,
mouka
Komentáře (4)