Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 29,26 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na uzeném bůčku a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6ZQ
Moje poznámka
Králík na uzeném bůčku a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6ZQ
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
brtna před 2 minutami
Křehký koláč s tvarohem a malinami
Misa_K před 18 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Bylinka77 před 35 minutami
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 41 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 1 hodinou
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 1 hodinou
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 2 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 4 hodinami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 13 hodinami
Tématické fráze:
králík na zampionech,
uzený králík,
recepty králík na žampionech,
králičí maso v bůčku,
klobasy z kralika,
žampionova omačka k k masu jako sosna,
králík recepty žampiony,
klobásy z králika a bučku,
králík recepty na žampionech,
recept na uzného kralíka,
králík a žampiony,
uzený bůček z králikem,
králík na divoko a bůčku,
králík uzený bůček,
kralik na žampioneh,
recept uzený králík,
zabíjela jsem drúbež,
bucek ze zampiony na panvi,
kralik na bucku,
uzený bůčku recept
Suroviny:
maso králičí,
žampióny,
bůček uzený,
máslo,
víno bílé,
smetana na vaření,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (14)
Jani,snad tyto komentáře pod príma králíkem nevadí.Možná to pročítají i začátečníci,třeba jim to pomůže
Jani - krásný recept
Je mi jasné,že se musí během dušení průběžně podlívat a promíchávat
Ty mycáky z domácího chovu Ti normálně závidím
Anna Kocikova: Drahuš, já jsem se taky bála, že se to bude připalovat. Trochu to záleží od kvality hrnce a já mám teda docela kvalitní
Jani, tohle se mi líbí moc. Škoda, že jsem zrovna v sobotu upekla posledního králíka
Jani, vždy, když jsem zasmažila omáčku a pak v ní dusila maso, omáčka měla tendenci se přichytávat. Musela jsem to pořád hlídat a promíchávat. Od té doby dávám zásmažku až ke konci vaření a mám klid. Ty s tím nemáš problém
Vypadá to dobře, králíka mám ráda, takže ukládám