Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 180 kJ / 43 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 0,11 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátové pesto s kešu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B76Y
Moje poznámka
Špenátové pesto s kešu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B76Y
Nejnovější recepty
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 20 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 22 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno 1. 12. 2025 08:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 21 minutami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 1 hodinou
Listový salát s ořechy
Limek před 12 hodinami
Margot kuličky
Junys před 12 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 12 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 13 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 13 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 15 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 15 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 15 hodinami
Tématické fráze:
špenátové pesto,
špenátove pesto recept,
domaci spenatove pesto,
pesto ze špenátu,
pesto s kešu oříšky,
recepty-špenátové pesto,
recepty na pesto,
pesto se špenátem,
omáčka špenát kešu,
špenátová pesto,
špenátové pesto recepty,
raw špenátové pesto,
rohlíčky z kešu oříšky,
špenátové pesto bez sýru,
špenátová omáčka z kešu,
špenátové pesto na těstoviny,
špenátové pesto s těstovinami,
špenátová pesto recept,
pesto spenatove,
spenatove pesto s těstoviny
Suroviny:
špenát čerstvý,
oříšky kešu,
česnek,
pecorino,
olej
Komentáře (3)