Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 113 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,59 g |
Tuky | 85,58 g |
Vláknina | 6,21 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 17,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkový okoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0y9L
Moje poznámka
Bylinkový okoun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0y9L
Nejnovější recepty
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 2 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 15 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 1 hodinou
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 4 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 16 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 17 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 18 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 20 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 20 hodinami
Tématické fráze:
okoun recept,
okoun recepty,
recept na okouna,
recept okoun,
recept okoun nilský na tymiánu,
recepty z okouna,
okoun na másle,
recepty na okouna,
okoun nilský recept,
recepty okoun nilský na tymiánu,
jak upect okouna,
okoun filet recept,
okoun filety recept,
okoun,
recept okouni,
okoun obecný recept,
okoun na bylinkách,
recept okoun nilský,
recept na okouny,
filé z okouna recepty
Suroviny:
okoun nilský,
tymián citronový,
bazalka čerstvá,
citron,
máslo,
pepř citronový,
sůl,
sůl mořská,
citron
Komentáře (12)