Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 096 kJ / 4 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,32 g |
Tuky | 88,25 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 825,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDx
Moje poznámka
Perníková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDx
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BBQ (barbecue) omáčka
taxiotik@seznam.cz před 1 minutou
Chilli con carne
Tomasfaix před 33 minutami
Čočková polévka s uzeninou
danielle72 před 51 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 59 minutami
Kulajda
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka III
Tynaja před 1 hodinou
Krkovice pečená na cuketové směsi
Pav44 před 1 hodinou
Housky na hamburger
ErikaU před 2 hodinami
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 13 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na pernikovou buchtu,
poleva na perníkovou buchtu,
perníková buchta s marmeládou,
perník recept,
buchty recepty,
perníková buchta s jablky,
pernikova buchta s tvarohem,
recepty na pernikovou buchtu,
buchta s medem,
pernikova buchta s čokoládovou polevou,
perníková buchta s jablky na plech,
pernikova buchta s čokoladou,
rýchlá perníková buchta,
buchta bez kypriciho prasku,
perníková buchta s ořechy,
recepty buchty,
buchta-perník,
perníková buchta s čokoládou a kokosem recept,
perník-buchta,
buchta recept
Suroviny:
voda,
mléko,
tuk,
med,
vejce,
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
prášek do perníku
Komentáře (31)
Připadá mi,že je tam moc tekutin...L.
kia: