Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 477 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,34 g |
Tuky | 42,59 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 695 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 100,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wz8x
Moje poznámka
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wz8x
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná kuřecí prsíčka,
brambora nadivana,
kachní prsíčka nadívaná,
videorecepty nadívané brambory,
kruti rolka s artycoky a rajcaty,
kuřecí prsíčka nadívaná,
nadívané kuřecí prsíčka,
kureci prsa nadivan mrkvi,
nadivaná kuřecí stehna láda hruška,
štouchané brambory s kokosovým,
krůtí prsíčka stouchany brambor,
nadívaný kuřecí prsíčka,
nadívané kuřecí prsíčka videorecept,
kuřecí prsíčka podle ládi hrušky
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
sůl,
pepř,
brambory,
máslo,
pažitka,
rohlík grahamový,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
petrželka
Komentáře (3)