Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,98 g |
| Tuky | 63,75 g |
| Vláknina | 31,25 g |
| Cholesterol | 2,44 g |
| Sodík | 779 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 185,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
Moje poznámka
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 40 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 51 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 58 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra po staročesku,
staročeská jatra,
staročeské játrové kyselo,
staročeské recepty ze sušených švestek,
staročeský špíz,
špíz z jater a švestek
Suroviny:
játra vepřová,
švestky sušené,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
zázvor mletý,
olej,
máslo
Komentáře (28)
Vždycinky ty moje staroušky tady "rozmazluji" a vařím jídla, která neznají.
Já to dělávám s krůtími játry a do švestky zastrčím oloupanou mandli