Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 494 kJ / 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,30 g |
| Tuky | 11,49 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 46 mg |
| Sodík | 182 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 42,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařená italská "šlehačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30JM
Moje poznámka
Vařená italská "šlehačka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30JM
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 15 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 22 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Tématické fráze:
panacota láďa hruška,
panacota v prášku,
recept na italskou šlehačku,
recept na vařenou šlehačku,
šlehačka v prášku,
prášková šlehačka,
varena zakysaná smetana do dortu,
italská panacota,
varena šlehačka na dort,
tncz malinová štáva,
malinová štáva vařená,
jak se dela italska slehacka,
recept italské obrázky,
řezy z vařené šlehačky,
varena slehacka do cukrovi,
panacota se zakysané smetany,
šlehačka kakaová v prášku,
panacota konzistence,
vařená pařížská šlehačka,
panacota od ládi hrušky
Suroviny:
želatina prášková,
voda,
mouka hladká,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
voda,
bílek,
šťáva limetková,
smetana zakysaná
Komentáře (7)