Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 618 kJ / 626 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,84 g |
| Tuky | 30,03 g |
| Vláknina | 14,70 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,16 g |
| Sůl | 7,44 g |
| Sacharidy | 61,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: V míse ušleháme marinádu.
Krok 2: Maso mírně naklepeme, na okrajích nařízneme a do každého plátku z obou stran vetřeme česnek. Plátky masa obalíme v marinádě, poskládáme do uzavíratelné nádobky a uložíme do lednice.
Krok 3: Poté plátky masa osolíme, obalíme v Solamylu a pozvolna smažíme v rozehřátém oleji z každé strany 7minut.
Krok 4: Mezitím umícháme dip a vše podáváme s osmaženým bramborem.
Zveřejněno 11. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67M9
Moje poznámka
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/67M9
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 16 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Tématické fráze:
bylinková marináda na vepřové maso,
vepřová kotleta,
vepřová kotleta na bylinkách,
recepty z vepřové kotlety,
kotleta na bylinkách,
marináda na vepřové kotlety,
marinada na kotlety s jogurtem,
vepřové kotlety,
vepřová kotleta recepty,
vepřove maso dipem,
vepřové maso s česnekovým dipem,
vepřové řízky s česnekovím dipem,
vepřové kotlety recept,
vepřová kotleta v jogurtové marinádě,
recept vepřové marinada,
marináda na kotlety,
vepřová kotleta na na bylinkách,
vepřove kotletky z dipem,
hořčično pivní marináda,
vepřová kotleta v marinádě
Suroviny:
kotleta,
česnek,
vejce,
olej,
hořčice hrubozrnná,
omáčka sojová sladká,
solamyl,
petržel,
libeček,
cibule,
solamyl,
olej,
sůl,
cibule,
petržel,
libeček,
jogurt bílý,
omáčka čertovská,
sůl
Komentáře (10)
Dana61:Danuško,díky
Colombo65:Otti,původně jsem naložené maso chtěla osmahnout jen tak,narychlo,ale měla jsem obavy,aby se ta cibule nepřipalovala
Danca:Danuško,potěšila jsi mě