Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,21 g |
Tuky | 168,05 g |
Vláknina | 8,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto ze syrových rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jj2D
Moje poznámka
Pesto ze syrových rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jj2D
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 11 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 16 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 9 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 10 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 11 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 11 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 12 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 12 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 12 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 12 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 14 hodinami
Tématické fráze:
pesto z rajčat,
rajčatové pesto recept,
příprava pesta z rajčat,
rajčatové pesto z čerstvých rajčat,
rajčatové pesto s bazalkou,
jak chutna rajcatove pesto,
pesto s rajčat,
syrová rajčata,
recepty ze syrových rajčat,
pesta z rajčat,
pesto trapanese,
moje video,
brambory pesto,
pesto z rajčat , jablek , paprik,
recepty-pesto s rajčata paparik,
pesto z rajčat a bazalky,
spagety trapanese,
pesto,
špagety s kupovaným bazalkovým pestem,
recept pesto trapanese
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
olej ořechový,
bazalka čerstvá,
česnek,
ořechy piniové,
sůl,
pepř,
chilli paprika čerstvá,
parmazán
Komentáře (9)
Děkuji za pozornost, kterou jste věnovali mému receptu a Jitce za odbornou poznámku