Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,70 g |
| Tuky | 88,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 824 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Moje poznámka
Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNvw
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 23 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 16 minutami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 26 minutami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 1 hodinou
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 1 hodinou
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 1 hodinou
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Majka80 před 2 hodinami
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 4 hodinami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý,
pstruh na vine,
pstruh lososovitý v troube,
pstruh růžový,
pstruh v troubě na na smetane,
pstruh lososovity recept trouba,
pstruh na smetaně,
pstruh lososovitý zapečený,
losos lososovitý,
filety ze pstruha lososovitého,
recepty- pstruh lososovity-ruzovy,
recept pstruh lososovitý,
priprava losos na smetaně,
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovitý mořský filet recept,
recepty pstruh lososovity,
pstruh lososovyty na vině,
recept na pstruha,
příprava pstruha čeveného,
příprava pstruha čeveného
Suroviny:
pstruh,
máslo,
slanina uzená,
sůl,
šťáva citronová,
smetana,
víno červené,
bylinky
Komentáře (10)