Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kaczik

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 263 kJ /
780 kcal
Bílkoviny90,01 g
Tuky46,64 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Krok 2: Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to nutné). V pánvi jsem si rozpálila tak půl plátku másla s troškou oleje (aby se máslo nepřipalovalo) a z obou stran v tom pstruha osmažila (toto máme jako doporučení od bratra kuchaře). Krok 3: Poté jsem rybu přendala na plech (možno do pekáče), dovnitř dala zbylé kousky másla a kousek jsem dala i na horu. Pekla jsem jej zhruba 15 minut. Krok 4: Bylinky jsem si s troškou vody rozmixovala. Směs jsem přelila na pánev, přidala trošku soli, pepře a mírně citronu. Citron doporučuji opravdu jen podle vlastní chuti. A hlavně, jakmile byl pstruh hotový, vypečenou šťávu smíchanou s máslem jsem dala do bylinkové směsi. To jsem nechala trošku na pánvi prohřát a mírně vyvařit přebytečnou tekutinu. Krok 5: Při servírování jsem z ryby sundala kůži (půjde to jedna báseň) a přelila bylinkami. Jako přílohu jsem zvolila kaši.

Zveřejněno 3. 2. 2014

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKmy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKmy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pstruh lososovitý recepty, pstruh lososovity recept, pstruh lososovity v alobalu, tatarak ze pstruha, pstruh lososovity do trouby, pstruh lososovitÿ, pstruh lososovity s kasi, pstruh lososovitý s bylinkovým máslem, recepty na pstruha lososovitého, pstruh na petrželovém másla, pstruh recepty, přeliv ke pstruhovi, recept pstruh lososovitý, lososovitý pstruh top recepty, pstruh lososovitý s žampiony, pstruh s bylinkovym maslem, pstruh s bilinkovym maslem, recept na cerstveho pstruha, pstruh na masle s bilinkovým máslem, pstruh lososovitý z trouby

Suroviny:
pstruh, libeček čerstvý, nať petrželová, šťáva citronová, máslo, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu