Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 263 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,01 g |
Tuky | 46,64 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKmy
Moje poznámka
Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKmy
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 6 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 10 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 10 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
pstruh lososovitý recepty,
pstruh lososovity recept,
pstruh lososovity v alobalu,
tatarak ze pstruha,
pstruh lososovity do trouby,
pstruh lososovitÿ,
pstruh lososovity s kasi,
pstruh lososovitý s bylinkovým máslem,
recepty na pstruha lososovitého,
pstruh na petrželovém másla,
pstruh recepty,
přeliv ke pstruhovi,
recept pstruh lososovitý,
lososovitý pstruh top recepty,
pstruh lososovitý s žampiony,
pstruh s bylinkovym maslem,
pstruh s bilinkovym maslem,
recept na cerstveho pstruha,
pstruh na masle s bilinkovým máslem,
pstruh lososovitý z trouby
Suroviny:
pstruh,
libeček čerstvý,
nať petrželová,
šťáva citronová,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (1)