Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,37 g |
| Tuky | 21,86 g |
| Vláknina | 45,11 g |
| Cholesterol | 363 mg |
| Sodík | 970 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 105,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.
Krok 2: V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.
Krok 3: Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.
Krok 4: Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Moje poznámka
Špagety z Florencie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXnR
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 5 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 2 minutami
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 40 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 2 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 3 hodinami
Ořechové úly
Panova před 4 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 4 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 4 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 4 hodinami
Tématické fráze:
florentske spagety,
mrkev, celer, petržel v receptech,
nejlepsi pizza ve florencii,
mrkev pohuho
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
rajče sušené,
víno červené,
petrželka zelená,
česnek,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř,
těstoviny špagety semolinové
Komentáře (16)
To preto, lebo sa Vás spýtajú, či syr chcete alebo nie. Ak áno, tak ho prinesú v miske a každý si nasype, kolko mu chutí.
Nazev receptu je Vase vec, ale je dosti zavadejici.
Samozrejme, necháme to tak.
Kazdý máme svoju pravdu.
Pravda ale existuje len jedna...
Ako myslíte, ja s tým ale nesúhlasím.
Tento recept je tradicná omácka ale bez pancetty (údená slanina...) z Bologne -
Spaghetti bolognese.